Hotel**** Jasná

Popis projektu

Hmota hotela so stúpajúcou zaoblenou zatrávnenou strechou v tvare priamkovej plochy, ktorá je akoby pokračovaním svahu vytvára novú dominantu strediska
a zároveň poskytuje okrem estetického zážitku aj dostatočný obostavaný priestor pre hotelové aktivity ubytovanie hostí a pre apartmány v horných podlažiach. Na poschodí wellnessu je situovaná reštaurácia s multifunkčným využitím a výhľadom do zelene. Tvar striech a kompozícia stúpajúcich hmôt je navrhnutý v intenciách horskej architektúry a plne zapadá do horského prostredia Nízkych Tatier. Sviežosť navrhovanej architektúry dotvára celú kompozíciu okolitých hmôt a svojim „zeleným“ poňatím architektúry vytvára súdobý názor na najnovšie trendy horskej architektúry.

Klient:

Hotel Jasná

Miesto realizácie:

Jasná

Autor:

Martin Bišťan , Juraj Záhorec , Róbert Weidlich

Spolupráca:

Michal Vierik ,

Peter Sálus ,

Podobné projektyVšetky projekty

Upozornenie

Stránka ešte nie je v produkčnej verzii. Prebieha vývoj.
Za pochopenie ďakujeme.