Wellness Hotel**** Rozsutec

Popis projektu

Hotel bol ocenený titulom Stavba roka.

Stavba sa nachádza na exponovanom južnom svahu, ktorý je orientovaný oproti zjazdovke s krásnym výhľadom na široké okolie a masív Rozsutca. Pôvodná budova penziónu sa kompletne zmenila. Tvaru strechy ostáva pôvodný. Fasády sú kompletne zmenené a design stavby je prispôsobený novej funkcii budovy. Prístavba wellnessu k objektu nadväzuje na jestvujúcu časť trojpodlažnou hmotou s pultovou strechou. Celý objekt je projektovaný ako nízkoenergetický objekt kategórie B++. Stavba je technologicky na najvyššej úrovni. Vykurovanie a príprava TUV je kompletne zabezpečené tepelnými čerpadlami s inteligentným riadením celej prevádzky.

Klient:

Wellness Hotel**** Rozsutec

Miesto realizácie:

Vrátna Dolina

Autor:

Martin Bišťan , Juraj Záhorec

Spolupráca:

Michal Vierik

Stano Šutvaj

Podobné projektyVšetky projekty

Upozornenie

Stránka ešte nie je v produkčnej verzii. Prebieha vývoj.
Za pochopenie ďakujeme.